Leren in Zicht » Remedial Teaching Helvoirt

Remedial Teaching & Psychomotoriek Helvoirt

 

Voor gespecialiseerde hulp bij leren, sociale vaardigheden en motoriek kun je vanaf 1 januari 2021 terecht in het bedrijfsgebouw van Vissers Mengvoeders aan de Helvoirtsestraat 33 in Helvoirt.

Als leerkracht met een master Special Educational Needs heb ik de bagage om ook kinderen met een diagnose dyslexie, dyscalculie, adhd, add of hoog sensitiviteit te helpen.

Behalve hulp bij lezen, schrijven, spellen en rekenen besteed ik tijdens de begeleiding ook aandacht aan bijvoorbeeld faalangst, mindset en de werkhouding van je kind.

De begeleiding is in het bijzonder gericht op kinderen die op school niet laten zien wat ze naar verwachting wel kunnen.   

 

Remedial Teaching Helvoirt Haaren Vught
Remedial teaching Helvorit Haaren Vught
Remedial teaching Helvoirt Haaren Vught

 

Aanbod Remedial Teaching Helvoirt

 

*remedial teaching technisch en begrijpend lezen

*remedial teaching schrijven

*remedial teaching spelling en werkwoordspelling

*remedial teaching rekenen

*remedial teaching leren leren

*ondersteuning op sociaal emotioneel vlak

*ondersteuning op motorisch vlak

*individuele sociaal emotionele- weerbaarheidstraining mogelijk 

 


OVER RENILDE


Remedial Teaching Hilvarenbeek - Leren in Zicht- Renilde

Dag, mijn naam is Renilde en naast bevoegd leerkracht ben ik gecertificeerd remedial teacher en trainer sociale vaardigheden. Lesgeven is mijn werk, maar zeker ook mijn hobby. Vandaar dat ik mijzelf regelmatig bijschool om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op onderwijsgebied. Ik vind het een uitdaging om het beste uit een kind naar boven te halen. Zo fijn als ik een lach op het gezicht tevoorschijn zie komen. Een kind dat uitstraalt 'ik kan het ook', daar word ik heel gelukkig van. Voor begeleiding kun je nu ook terecht in Helvoirt. Meer over mij


 

Werkwijze Remedial Teaching Helvoirt

 

Tijdens de begeleiding streef ik naar het behalen van resultaten in een zo'n kort mogelijk traject. 

De aanpak:

*Beginsituatie in kaart brengen

*Plan van begeleiding maken

*Begeleiding vakspecifieke kennis en aanpakken van sociaal emotionele/motorische belemmeringen

*Begeleiding aansluitend bij de leerstijl van je kind

*Verslag na elke les

 

"Vorig jaar in groep 6 zat mijn dochter niet goed in haar vel en heeft daardoor een behoorlijke achterstand opgelopen. Doordat Renilde heel breed naar een kind kijkt, hebben wij gevraagd of zij onze dochter kon helpen. Met veel enthousiasme is ze met onze dochter aan de slag gegaan. Zij kijkt daarbij ook naar de manier waarop onze dochter makkelijk leert. Ze doet dit op een positieve manier waar onze dochter zekerder van wordt. Met de tips die ze heeft gekregen kan ze thuis weer verder. Onze dochter scoort nu weer naar verwachting. Heel blij mee!" 

Moeder van meisje groep 7

 

Enthousiast geworden? Meld je kind dan aan voor begeleiding bij Leren in Zicht in Helvoirt. Dan neem ik binnen 1 werkdag contact met je op. Ook een vraag stellen kan via onderstaand formulier.

 

Locatie Helvoirt:

Helvoirtsestraat 33
5268 BH  Helvoirt

 

Graag tot ziens!

 

Psychomotorische remedial teaching Leren in Zicht in Helvoirt, Haaren, Biezenmortel, Esch, Cromvoirt en Vucht.