Remedial Teaching & Psychomotoriek Gemeente Vught

 

Voor gespecialiseerde hulp bij leren, sociale vaardigheden en motoriek kun je bij de praktijk van Renilde -Leren in Zicht- terecht.

Als leerkracht met een master Special Educational Needs heb ik de bagage om ook kinderen met een diagnose dyslexie, dyscalculie, adhd, add of hoog sensitiviteit te helpen.

Behalve hulp bij lezen, schrijven, spellen en rekenen besteed ik tijdens de begeleiding ook aandacht aan bijvoorbeeld faalangst, mindset en de werkhouding van je kind.

Door mijn opleidingen en ervaring die ik de afgelopen tien jaar als -psychomotorisch- remedial teacher heb opgedaan, heb ik een werkwijze ontwikkeld waarbij ik breder naar de (leer-)problemen van je kind kijk dan gewoonlijk gebruikelijk is. Daardoor vind ik waar het probleem echt zit en is mijn begeleiding effectiever en bereiken we in kortere tijd resultaat.  

Is jouw kind gek op paarden? Dan kunnen we voor bepaalde onderdelen in de begeleiding ook eens afspreken in Hooge Mierde. Dan oefenen we dat onderdeel met een van mijn pony's. 

De begeleiding is in het bijzonder gericht op kinderen die op school niet laten zien wat ze naar verwachting wel kunnen.   

 

Remedial Teaching Helvoirt Haaren Vught
Remedial teaching Helvoirt Haaren Vught
Remedial teaching Helvoirt Haaren Vught

 

Aanbod Remedial Teaching in gemeente Vught

 

*remedial teaching technisch en begrijpend lezen

*remedial teaching schrijven

*remedial teaching spelling en werkwoordspelling

*remedial teaching rekenen

*remedial teaching leren leren

*ondersteuning op sociaal emotioneel vlak

*ondersteuning op motorisch vlak

*individuele sociaal emotionele- weerbaarheidstraining mogelijk 

 


OVER RENILDE


Remedial Teaching Hilvarenbeek - Leren in Zicht- Renilde

Hallo, mijn naam is Renilde en naast bevoegd leerkracht ben ik gecertificeerd remedial teacher en trainer sociale vaardigheden. Lesgeven is mijn passie en daar ben ik heel bevlogen in. Vandaar dat ik mij regelmatig bijschool om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op onderwijsgebied. Ik vind het een uitdaging om het beste uit een kind naar boven te halen. Zo fijn als ik een lach op het gezicht tevoorschijn zie komen. Een kind dat uitstraalt 'ik kan het ook', daar word ik heel blij van. Voor begeleiding van jouw kind kun je nu ook terecht in de gemeente Vught. Meer over mij


 

Werkwijze Remedial Teaching in gemeente Vught en omstreken

 

Tijdens de begeleiding streef ik naar het behalen van resultaten in een zo'n kort mogelijk traject. 

De aanpak:

*Beginsituatie in kaart brengen

*Plan van begeleiding maken

*starten bij de basis van leren

*Begeleiding vakspecifieke kennis en aanpakken van sociaal emotionele/motorische belemmeringen

*Begeleiding aansluitend bij de leerstijl van je kind

*Verslag na elke les

*Regelmatige evaluatie en eventueel bijstellen plan van aanpak begeleiding

 

"Onze dochter had niet veel vriendinnen en rekenen lukte helemaal niet meer. Halverwege groep 7 zijn we toch maar hulp gaan zoeken. In Renilde hebben we iemand gevonden die voortvarend te werk gaat. Ook de faalangst die inmiddels was ontstaan is aangepakt. Nu na een half jaartje begeleiding zit onze dochter weer goed in haar vel en is ze ook haar angst voor moeilijke sommen kwijt. Met vertrouwen gaat ze het laatste schooljaar in. Dank je wel, Renilde

Moeder van meisje groep 8

 

Enthousiast geworden? Meld je kind dan aan voor begeleiding bij Leren in Zicht in Helvoirt. Dan neem ik binnen 1 werkdag contact met je op. Ook een vraag stellen kan via onderstaand formulier.

 

Locatie gemeente Vught:

Industrieweg 9
5268 BC  Helvoirt

Begeleiding in Helvoirt is op woensdag.

 

Graag tot ziens!

 

Psychomotorische remedial teaching Leren in Zicht - Helvoirt, Haaren, Biezenmortel, Esch, Cromvoirt, Vucht, Oisterwijk, Vlijmen en 's-Hertogenbosch.

 
Om je bericht te verwerken is het nodig om je gegevens op te slaan en te bewaren. Door het versturen van dit formulier ga je hiermee akkoord.