De coach(es) bij Leren in Zicht 

 

Met veel plezier heb ik in het (speciaal)basisonderwijs als leerkracht, remedial teacher en leerkrachtondersteuner gewerkt. In iedere klas zag ik kinderen die ergens tegenaan liepen. Deze kinderen wil ik graag helpen, maar in het reguliere onderwijs is daar niet zoveel ruimte en tijd voor. Ik volgde opleidingen, trainingen en workshops om mijn eigen praktijk op te starten. Mijn doel is om kinderen een steuntje in de rug te geven en een klein stukje van hun levenspad mee te lopen. Ze laten zien wat hun talenten en kwaliteiten zijn en hoe ze die in kunnen zetten om gelukkiger te worden.

 

Waarom kies je voor mij?

-ik kijk naar je kind en zie wie het is

-ik denk niet in hokjes, labels en diagnoses

-ik oplossings- en resultaatgericht te werk ga

-ik naast evidence based (=wetenschappelijk onderbouwd) ook met 'best practice' methodes werk

-ik bevoegd leraar basisonderwijs (+ master leer- en gedragsspecialist), psychomotorisch remedial teacher, beelddenkcoach en Sensikidscoach ben en dit ook kan combineren met de inzet van mijn IJslandse paarden.

-ik op 16 september 2022 de post-HBO opleiding Paard- en Lifecoach succesvol heb afgerond en daarmee ook jou als volwassene kan coachen met jouw vraagstukken.

 

Als je mij zou kennen, zou je weten dat ik

-graag opleidingen, trainingen en cursussen volg op mijn vakgebied

-geniet als ik kinderen op zie bloeien van de extra aandacht die ik hen mag geven

-tijdens de opleiding tot Sensikidscoach in 2012 ontdekte dat ik hooggevoelig ben en zo vielen puzzelstukjes op hun plaats 

-dol ben op lezen; boeken, tijdschriften, vakliteratuur....

-naast paardrijden ook op vakantie gaan met de camper een hobby van mij is

 

Renilde - Leren in Zicht - Remedial teaching, bijles, coahing

"Onze zoon leerde van Renilde dat hij vertrouwen mag hebben in wat hij allemaal wél kan. Renilde laat hem zien dat beelddenken een talent is en benadert dat op een positieve manier. Op school hoorden we van de juf dat onze zoon de tafels niet kan automatiseren, maar niets blijkt minder waar. Door de tafels op een andere manier te leren kan hij het nu wel." 

Moeder van jongen groep 6

 

Suzanne Voermans

Mijn naam is Suzanne Voermans en per 2024 coach ik samen met Renilde bij de Pony Power voor Kids workshops en trainingen. Daarnaast heb ik een eigen gastouderopvang in Dongen (Vrij & Blij).

Sinds 2017 woon ik samen met mijn partner Wouter Dirven in Dongen. Een gezin vormen is altijd mijn droom geweest en deze droom werd werkelijkheid. In 2020 kregen wij onze prachtige dochter Fee en in 2022 mocht ik nog een keer moeder worden van onze prachtige zoon Job. Wij wonen nu heerlijk met z'n vijven (ja vijven want onze kat Moos hoort er natuurlijk ook bij) in Dongen. 

Ik ben open, eerlijk, zorgzaam, verantwoordelijk, leergierig en een echte kinder- en dierenvriend!

Vanaf 2012 heb ik werkervaring opgedaan bij verschillende kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en ik ben werkzaam geweest als Nanny. In 2022 heb ik de opleiding Paard & Lifecoaching gedaan -hier heb ik Renilde leren kennen-. Begin 2024 heb ik mijn Kindercoachdiploma behaald.

Ik vind het werken met kinderen het mooiste werk dat er is!

De co-coaches

Skirnir staat links op de foto. Skirnir is een stoere pony met een klein hartje. Hij helpt mij naast de trainingen Pony Power voor Kids ook bij de lessen Anders leren met IJslandse paarden.  

Saevar staat rechts op de foto. Hij is een beetje verlegen en kijkt graag de kat uit de boom. Hij verovert de harten van de meer verlegen en angstige kinderen bij de Pony Power voor Kids workshops en trainingen. Hij is daardoor ook hun favoriete paard.

Deus is de jongste van het stel. Af en toe doet hij mee met de Pony Power voor Kids trainingen, als 'de kudde' het leerdoel is. Bij de Paardenkracht voor Pubers workshops en trainingen is zijn rol groter.

 

Enthousiast geworden? Je mag gerust contact met mij opnemen met jouw vragen rondom leren, gedrag en motoriek voor je kind, ik help je graag verder! 

 


Om je bericht te verwerken is het nodig om je gegevens op te slaan en te bewaren. Door het versturen van dit formulier ga je hiermee akkoord.