Praktische informatie

 

Intake en vervolgsessies studiebegeleiding
Na de gratis telefonische kennismaking volgt het intakegesprek, hierbij is tenminste één ouder aanwezig. Daarna starten we met de basis van leren. Afhankelijk van het gekozen traject zijn de vervolgsessies met je kind alleen (wekelijkse begeleiding), met de aanwezigheid van ouder(s) of een combinatie daarvan (frequentie in overleg).

 

Kleding

Gaat je kind begeleiding met mijn IJslandse paarden krijgen, zorg dan dat je kind stevige schoenen en kleding die vies mag worden draagt. Voor reflex integratie is het fijn als je kind makkelijk zittende kleding aanheeft (legging, joggingbroek).

 

Duur van het traject:
In overleg, afhankelijk van de hulpvraag en hoeveel er thuis wordt geoefend.

 

Vergoeding verzekering:
Per verzekeringsmaatschappij zijn de regels m.b.t. vergoedingen verschillend. Helaas wordt coaching en remedial teaching meestal niet vergoed. Toch is het raadzaam om contact op te nemen met je verzekeringsmaatschappij om te vragen of je kind voor vergoeding van de coaching/remedial teaching in aanmerking komt.

Tarieven (Incl. 21% BTW):

Tarief

Telefonische kennismaking gratis
Intake en begeleiding per 15 min. € 13,25 - € 16,25

Een (bij)les is al mogelijk vanaf € 26,50

 

Individuele begeleiding is mogelijk op maandag, dinsdag en donderdag.

Op zaterdag worden de groepstrainingen gehouden.

 
Overleg, telefonisch of mailcontact, verslag na elke les (indien je er als ouder niet bij bent geweest) en korte gesprekken met school zijn inbegrepen.

 

Corona Maatregelen

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

 

Beroepsvereniging
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging LBRT.

 

Enthousiast geworden? Je mag gerust contact met mij opnemen met jouw vragen rondom leren, gedrag en motoriek voor je kind, ik help je graag verder! 

 Om je bericht te verwerken is het nodig om je gegevens op te slaan en te bewaren. Door het versturen van dit formulier ga je hiermee akkoord.