Praktische informatie

 

Intake en vervolgsessies (studie)begeleiding kinderen/pubers
Na de gratis telefonische kennismaking en als ik het intakeformulier heb ontvangen, starten we met de begeleiding. Over het algemeen beginnen we met het werken aan de basis van leren. Vervolgsessies zijn, eens in de 3 weken (behalve bij de wekelijkse remedial teaching), met aanwezigheid van tenminste een van de ouders/verzorgers.

 

Kleding

Gaat je kind begeleiding met mijn IJslandse paarden krijgen, zorg dan dat je kind stevige schoenen en kleding die vies mag worden draagt. Voor reflex integratie is het fijn als je kind makkelijk zittende kleding aanheeft (legging, joggingbroek).

 

Duur van het traject:
In overleg, afhankelijk van de hulpvraag en hoeveel er thuis wordt geoefend.

 

Vergoeding verzekering:
Per verzekeringsmaatschappij zijn de regels m.b.t. vergoedingen verschillend. Helaas wordt coaching en remedial teaching meestal niet vergoed. Toch is het raadzaam om contact op te nemen met je verzekeringsmaatschappij om te vragen of je kind voor vergoeding van de coaching/remedial teaching in aanmerking komt.

 

Wil je graag gebruikmaken van mijn diensten, maar heb je moeite om dit te bekostigen. Laat mij dit dan zeker weten en dan zoeken we samen naar een oplossing. 

 

Tarieven (Incl. 21% BTW):

Telefonische kennismaking gratis

 

Remedial teaching; individuele (bij)les zonder ouders, 30, 45 of 60 minuten € 12,50 per kwartier

 

Individuele begeleiding waarbij ouders aanwezig zijn, 60 minuten € 60,-

 

Pony Power voor Kids training & Paardenkracht voor Pubers training
6 bijeenkomsten van 2 uur 
Dit is inclusief materialen, werkboek, drinken en wat lekkers. 
De prijs van deze training is € 327,-

 

Overleg, telefonisch of mailcontact, verslag na elke les (indien je er als ouder niet bij bent geweest) zijn inbegrepen. Gesprekken met school lopen via jullie als ouder(s)/verzorger(s).

 

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

 

Beroepsvereniging
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging LBRT.

 

Enthousiast geworden? Je mag gerust contact met mij opnemen met jouw vragen rondom leren, gedrag en motoriek voor je kind, ik help je graag verder! 

 Om je bericht te verwerken is het nodig om je gegevens op te slaan en te bewaren. Door het versturen van dit formulier ga je hiermee akkoord.