Leren in Zicht » Contact » Praktische informatie

Praktische informatie

 

Intake en vervolgsessies
Bij de intake is tenminste één ouder aanwezig. Weet je nog niet zeker of dit is wat je voor je kind wil, vraag dan eerst een gratis kennismaking aan. Afhankelijk van het gekozen traject zijn de vervolgsessies met je kind alleen (wekelijkse begeleiding), met de aanwezigheid van ouder(s) of een combinatie daarvan (frequentie in overleg).

 

Kleding

Gaat je kind begeleiding met mijn IJslandse paarden krijgen, zorg dan dat je kind stevige schoenen en kleding die vies mag worden draagt. Voor reflex integratie is het fijn als je kind makkelijk zittende kleding aanheeft (legging, joggingbroek).

 

Duur van het traject:
In overleg, afhankelijk van de hulpvraag en hoeveel er thuis wordt geoefend.

 

Vergoeding verzekering:
Per verzekeringsmaatschappij zijn de regels m.b.t. vergoedingen verschillend. Helaas wordt coaching en remedial teaching meestal niet vergoed. Toch is het raadzaam om contact op te nemen met je verzekeringsmaatschappij om te vragen of je kind voor vergoeding van de coaching/remedial teaching in aanmerking komt.

Tarieven (Incl. 21% BTW):

Tarief
Per 15 min. € 12,50 - € 15,00

 
Overleg, telefonisch of mailcontact, verslag na elke les en korte gesprekken met school zijn inbegrepen.

 

Corona Maatregelen

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

 

Beroepsvereniging
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging LBRT.

 

Enthousiast geworden? Je mag gerust contact met mij opnemen met jouw vragen rondom leren, gedrag en motoriek voor je kind, ik help je graag verder! 

 Om je bericht te verwerken is het nodig om je gegevens op te slaan en te bewaren. Door het versturen van dit formulier ga je hiermee akkoord.