Welkom » Werkwijze

Werkwijze

Eerste contact: 

Je kan mij bellen op 013-5093348 of 06-19426808. Ook kan je een bericht achterlaten op het contactformulier. Als ik aan het werk ben, dan kan ik de telefoon niet opnemen, maar ik bel je zo snel mogelijk terug als je je naam en telefoonnummer achterlaat.

 

Kennismaking:

De eerste afspraak kan alleen een kennismaking zijn als na telefonisch of e-mailcontact nog niet meteen duidelijk is of ik wat voor jullie kan betekenen. Als dat wel zo is en jullie willen de begeleiding zo snel mogelijk starten, dan kunnen we tijdens de eerste sessie meteen de intake doen. Aan de hand van de intake stel ik dan een handelingsplan op en in de volgende sessie starten we met de begeleiding. In de meeste gevallen is het ook nodig om thuis nog even te oefenen. 

 

Vervolgafspraken: 

Reflex Integratie:

Gemiddeld kom je als ouder(s) met je kind eens in de 3 weken bij mij in de praktijk -of ik kom bij jullie thuis-. Je bent als ouder(s) welkom bij intake/onderzoeken en begeleiding aanwezig te zijn.

 

Beelddenken training:

Kinderen van de basisschool komen 1 keer in de 3 weken met ouder(s) naar mijn praktijk -of ik kom naar jullie-. In de tussenliggende periode wordt thuis een kwartiertje per dag geoefend.  

 

(Psychomotorische) remedial teaching: 

De wekelijkse begeleidingsmomenten nemen een uur in beslag. Na elke les ontvang je een e-mail met de inhoud en het verloop van de les. Regelmatig worden de vorderingen doorgesproken. 

 

Hooggevoeligheid training:

Voor de individuele Ik ben Oké training en Power Puber cursus komt je kind 7 keer wekelijks naar mijn praktijk. Na elke les ontvang je een e-mail met de inhoud en het verloop van de les. 

 

Studievaardigheden:

Je kind komt voor een cursus studievaardigheden wekelijks naar mijn praktijk. Het aantal bijeenkomsten bepalen we in gezamenlijk overleg. Dit hangt af van welke onderwerpen aan bod komen. Na elke les ontvang je een e-mail met de inhoud en het verloop van de les. 

 

 

 

 

 

Wil je een afspraak maken of weten wanneer je kind kan starten met begeleiding? Neem dan vrijblijvend contact op.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Remedial teaching / bijles in werkgebied: Hooge Mierde, Reusel, Hulsel, Lage Mierde, Netersel, Hilvarenbeek, Oirschot, Bladel, Hapert, Eersel, Arendonk, Weelde en Poppel.