Leren in Zicht » Renilde 1

Renilde Bersi

 

Mijn naam is Renilde Bersi en sinds 2011 help ik als (psychomotorisch) remedial teacher kinderen die problemen ondervinden bij het leren.

Gaandeweg merkte ik dat veel kinderen baat hebben bij een andere aanpak. Hierdoor lukt het deze kinderen wel om aan te pikken in de klas.

In de loop der jaren heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd -en dat blijf ik doen- om kinderen nog beter te kunnen ondersteunen. Ik ben opgeleid tot leerkracht (pabo) en heb de Master (SEN) voor kinderen met speciale onderwijsbehoeften gevolgd. Sommige kinderen kampen naast leerproblemen ook met hun motoriek, vandaar dat ik in 2015 ben begonnen mij daarin bij te scholen. Dit door middel van de opleiding Psychomotoriek & Remedial teaching aangevuld met scholingen in de reflex integratie volgens Dr. Masguvota (MNRI) en Dr. Harald Blomberg. Verder heb ik nog bijscholingen gevolgd met betrekking tot studievaardigheden, beelddenken, hooggevoeligheid en het coachen met paarden. Werkervaring heb ik opgedaan in het basis- en speciaal onderwijs.

Mijn werkwijze is om kinderen op een leuke en effectieve manier weer zelfvertrouwen in eigen kunnen te geven. We werken daarbij ook aan het sociaal welbevinden, omdat als een kind zich fijn voelt alles zoveel makkelijker gaat. Zodra kinderen merken dat hun inspanningen dit keer wel resultaat opleveren, zie je hun ogen gaan twinkelen en daar doe ik het voor.

 

De slogan van mijn praktijk is: “samen halen we eruit wat erin zit!”. Ik streef ernaar om samen met ouders en kind de kwaliteiten van elk kind naar boven te halen. Dat kan meer zijn dan tot nu toe is gedacht.

 

Ik nodig je van harte uit om mijn website te verkennen om te zien wat ik allemaal heb te bieden. 

 

Als je denkt dat ik je kan helpen, dan hoor ik het graag!

 

 

 - Sinds 2011 ben ik lid van de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Remedial teaching / bijles / studiebegeleiding / coaching in werkgebied: Hooge Mierde, Lage Mierde, Netersel, Reusel, Hilvarenbeek, Oirschot, Bladel, Hapert, Eersel, Arendonk, Weelde en Poppel.