Gratis kennismakingsworkshop

Leuk dat je kennis wil komen maken met Leren in Zicht en Pony Power voor Kids de Kempen. Tijdens een workshop van 1 uur gaat je kind, in een klein groepje, samen met de pony's Saevar en Skirnir oefenen met het thema "samenwerking". -De oefeningen doen we op de grond, je kind rijdt geen paard.- Hoe kunnen ze bijvoorbeeld de pony's een parcours met obstakels laten lopen? Hiervoor zullen ze moeten communiceren en samenwerken. Op een leuke, speelse manier gaan we hiermee aan de slag. 

 

Pony Power voor Kids de Kempen
Leren in Zicht - Pony Power voor Kids de Kempen
Leren in Zicht - Pony Power voor Kids de Kempen

SOVA-training Pony Power voor Kids

Pony Power voor Kids de Kempen organiseert sociale vaardigheidstrainingen in Hooge Mierde. Tijdens deze groepstraining gaan jonge kinderen (vanaf 6 jaar) met behulp van pony’s werken aan thema’s als weerbaarheid, zelfvertrouwen, samenwerken, grenzen stellen en grenzen herkennen. Dit alles wordt begeleid door twee ervaren coaches.

 

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, vragen wij je om vooraf aan te melden.


Wanneer? zaterdag 2, 9, 16, 23 oktober en 6 november
Hoe laat? Van 15.00 tot 16.00 uur

Voor wie? Kinderen die interesse hebben in of nieuwsgierig zijn naar de Pony Power voor Kids training in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar

Waar? Kailakkers 2A in Hooge Mierde

 

Meer info of aanmelden? Via onderstaand formulier of bel met 013-5093348 / 06-19426808

 

Om je bericht te verwerken is het nodig om je gegevens op te slaan en te bewaren. Door het versturen van dit formulier ga je hiermee akkoord.