Leren in Zicht » Gratis

Gratis kennismaken

Leuk dat je kennis wilt komen maken met het aanbod van Leren in Zicht. Tijdens de gratis kennismaking van een uur kom je alles te weten over de leerbegeleiding -met IJslandse paarden-, reflex integratie als ondersteuning bij leer- en gedragsvragen, de sociale vaardigheidstraining Pony Power voor Kids en de weerbaarheidstraining IK ben OKÉ voor gevoelige kinderen.

 

Gratis begeleiding

Kan jouw kind wel wat extra hulp gebruiken en herken je jezelf in een van de volgende uitspraken:

-“Ik ben alleenstaande ouder en kan nu maar net de eindjes aan elkaar knopen, maar ik zou het mijn kind zo graag gunnen.”
-“Mijn partner vindt het niet nodig, maar ik zie de meerwaarde er wel van in.”
-“Mijn partner en ik hebben al verschillende onderzoeken/begeleidingen betaald voor ons kind. Het houdt een keer op, maar ons kind zou het nog wel goed kunnen gebruiken.”
-“Mijn arbeidscontract (of dat van je partner) wordt niet verlengd, dus het zit er nu echt niet in. Ik zie alleen wel in dat mijn kind er nu veel baat bij zou hebben.”
-“Het dyslexietraject is klaar, maar ik merk dat mijn kind nog wel extra ondersteuning nodig heeft. Ik kan dat alleen niet betalen.”

-"Anders, namelijk...…"

Neem dan gerust contact met mij op. Samen kijken we dan waar ik jullie mee kan helpen.

 

 

Als je het formulier hieronder invult en doorstuurt, dan neem ik binnen 1 werkdag contact met je op om een gratis kennismaking te plannen.

 

Graag tot ziens!