Pony Power voor Kind en ouder - workshop

Pony Power voor Kids de Kempen biedt weerbaarheidstrainingen aan voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Hierbij maken we gebruik van de kudde als metafoor en worden de sociale vaardigheden geoefend met de pony's. 

Wij zijn overtuigd van de enorme meerwaarde van de pony's bij onder andere het verbeteren van de communicatie en samenwerking. Niet alleen voor kinderen onderling, maar ook voor ouders en kinderen. Daarom bieden we vanaf nu ook kind-ouder sessies aan: Pony Power voor kind en ouder. 

Tijdens een sessie van twee uur ga jij, samen met je kind, werken met de pony's. De oefeningen die we inzetten zijn gebaseerd op de Pony Power voor Kids training maar ze zijn vooral ook afgestemd op jullie specifieke hulpvraag. Wil je bijvoorbeeld beter leren samenwerken met je kind dan gaan we daar mee aan de slag. Hebben jullie moeite met het herkennen en erkennen van grenzen? Dan stemmen we de oefeningen daar op af. Een sessie op maat dus. 

Heb je interesse in een sessie Pony Power voor kind en ouder of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord. Je kan een mail sturen aan: ponypowerdekempen@gmail.com of je kunt telefonisch contact met ons opnemen: 06-27 89 94 19 (Sietske) of 06-19 42 68 08 (Renilde). 

Winactie Pony Power voor Kids de Kempen

Wil je een kind-ouderworkshop doen of graag meer informatie over deze workshop die Pony Power voor Kids De Kempen aanbiedt. Stuur ons dan een berichtje via onderstaand formulier. 

 


Om je bericht te verwerken is het nodig om je gegevens op te slaan en te bewaren. Door het versturen van dit formulier ga je hiermee akkoord.