Leren in Zicht » Contact » Ik en mijn paarden

Ik en mijn paarden bij Leren in Zicht 

 

Met veel plezier heb ik in het (speciaal)basisonderwijs als leerkracht, remedial teacher en leerkrachtondersteuner gewerkt. In iedere klas zag ik kinderen die ergens tegenaan liepen. Deze kinderen wil ik graag helpen, maar in het reguliere onderwijs is daar weinig ruimte en tijd voor. Ik volgde opleidingen, trainingen en workshops om mijn eigen coachpraktijk op te zetten. In mijn praktijk wil ik kinderen een steuntje in de rug geven. Een klein stukje van hun levenspad meelopen. Ze laten zien wat hun talenten en kwaliteiten zijn en hoe ze die in kunnen zetten om gelukkiger te worden.

 

Waarom kies je voor mij?

-ik kijk naar je kind en zie wie het is

-ik denk niet in hokjes, labels en diagnoses

-ik naast evidence based (=wetenschappelijk onderbouwd) ook met 'best practice' methodes werk

-ik bevoegd leraar basisonderwijs (+ master leer- en gedragsspecialist), psychomotorisch remedial teacher, beelddenkcoach, Sensikidscoach (hoog sensitiviteit) ben en dit combineer met de inzet van mijn IJslandse paarden.

 

Als je mij zou kennen, zou je weten dat ik

-graag opleidingen, trainingen en cursussen volg op mijn vakgebied

-tijdens de opleiding tot Sensikidscoach in 2012 ontdekte dat ik hooggevoelig ben en zo puzzelstukjes op hun plaats vielen

-dol ben op lezen; boeken, tijdschriften, vakliteratuur....

-naast paardrijden ook op vakantie gaan met de camper een hobby van mij is

 

Renilde - Leren in Zicht - Remedial teaching, bijles, coahing

"Onze zoon leerde van Renilde dat hij vertrouwen mag hebben in wat hij allemaal wel kan. Renilde laat hem zien dat beelddenken een talent is en benadert dat op een positieve manier. Op school hoorden we van de juf dat onze zoon de tafels niet kan automatiseren, maar niets blijkt minder waar. Door de tafels op een andere manier leren kan hij het nu wel." 

Moeder van jongen groep 6

 

De co-coaches

Skirnir staat links op de foto. Skirnir is een stoere pony met een klein hartje. Hij helpt mij naast de trainingen Pony Power voor Kids ook bij de lessen Anders leren met IJslandse paarden.  

Saevar staat rechts op de foto. Hij is een beetje verlegen en kijkt graag de kat uit de boom. Hij verovert de harten van de meer verlegen en angstige kinderen bij de Pony Power voor Kids workshops en trainingen. Hij is daardoor ook hun favoriete paard.

Deus is de jongste van het stel en hij is het nog aan het leren. Af en toe doet hij mee met de Pony Power voor Kids trainingen, als 'de kudde' het leerdoel is.

 

Enthousiast geworden? Meld je kind dan aan voor begeleiding bij Leren in Zicht. Dan neem ik binnen 1 werkdag contact met je op. Ook een vraag stellen kan via onderstaand formulier.

 
Graag tot ziens!